skip to Main Content
Peggy Banksin Terveiset Koronaviruksen Aikana

Peggy Banksin terveiset Koronaviruksen aikana

Jumala on turvamme ja linnamme, auttajamme hädän hetkellä. Psalmi 46:2

Rakkaat ystävät,

Elämme muutoksen ja epävarmuuden aikaa. Haluan sen vuoksi jakaa kanssanne joitakin ajatuksia ja rukouksia. On koskettavaa kuulla, kuinka niin monet esirukoilijoistamme ja työryhmistämme löytävät toivon ja paranemisen, kun he lepäävät Jumalan läsnäolossa ja hänen Sanassaan joka päivä. On vaikeaa ymmärtää kaikkea, mitä maailmassa tällä hetkellä tapahtuu. Olosuhteemme muuttuvat, mutta Jumalan luonne ja hänen totuutensa pysyvät samoina.

Uusi tilanne

Psalmit 120 – 134 ovat Jerusalemiin matkanneiden pyhiinvaeltajien matkalauluja. He miettivät, jatkaako Jumala heidän auttamistaan pyhiinvaelluksen aikana. Mekin olemme matkalla Herran kanssa joka päivä. Matkasta tuli entistä haastavampi, kun jouduimme eristäytymään muista koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Olet ehkä kysynyt mielessäsi: ”Auttaako Jumala meitä nyt, kun todella tarvitsemme häntä?” Haluan sanoa erittäin painokkaasti, että  Jumala on kanssamme. Hän on meidän apumme ja turvapaikkamme tämänkinhetkisten vaikeuksien keskellä. (Psalmi 46:2)

Eristettynä muista

Monenlaisia ideoita tulee mieleemme, kun olemme eristyksissä kodeissamme.  Voimme olla yhteydessä muihin sosiaalisen median ja esimerkiksi videopuheluiden välityksellä. Ehkä meillä on aikaa aloittaa uuden kielen tai meitä kiinnostavan muun asian opiskelu verkkokurssin avulla. Internetin kautta pääsemme katselemaan maailmankuulujen mestareiden maalauksia. Välillä rentoudumme katsomalla elokuvia ja tv-ohjelmia. Mutta ei unohdeta, että Jumala on edelleen lähellä ja hän haluaa viettää aikaa kanssamme ja puhua Sanansa kautta. Tämä normaalin elämän keskeytyminen tuo meille myös aikaa rukoilla. Lisäksi on hyvä miettiä tapoja kuunnella ja palvella muita silloin, kun se on mahdollista ja turvallista.

Kiitollisuuslista

Kirjoitan joka päivä listan asioista, joista olen kiitollinen Jumalalle. Se alkaa aina kiitollisuudella suhteestani Jeesukseen. Hän on luvannut, ettei hän hylkää minua koskaan. En tiedä, mitä huominen tuo tullessaan. Minulla on tämä päivä, ja tänään uskon hänen sanaansa. Entä sinä?  Noudatatko ohjeita, jotka estävät koronavirusta leviämästä? Teetkö konkreettisia asioita, jotka vetävät sinua lähemmäksi Jeesusta? Kerrotko hänen rakkaudestaan myös toisille?

Rukoilen, että Psalmin 121 sanat rohkaisevat sinua tänään:

Herra on varjelijasi

Matkalaulu.

Minä kohotan katseeni vuoria kohti.

Mistä saisin avun?

Minä saan avun Herralta,

häneltä, joka on luonut taivaan ja maan.

Herra ei anna sinun jalkasi horjua,

väsymättä hän varjelee.

Ei hän väsy, ei hän nuku,

hän on Israelin turva.

Hän on suojaava varjo, hän on vartijasi,

hän ei väisty viereltäsi.

Päivällä ei aurinko vahingoita sinua

eikä kuunvalo yöllä.

Herra varjelee sinut kaikelta pahalta,

hän suojelee koko elämäsi.

Herra varjelee kaikki sinun askeleesi,

sinun lähtösi ja tulosi

nyt ja aina.

 

Hänessä sydämemme iloitsee,

Peggy Banks

Kansainvälisen työn johtaja – TWR/Toivoa naisille

Back To Top