skip to Main Content

Intia

Kuuntelijapalautteet - Intia

Kuuntelen Toivoa naisille -ohjelman poikkeuksetta. Joka kerta siitä on iloa. Saan hyviä vinkkejä. Erityisesti jakso "Onnellisen perheen perusta" on auttanut meitä. Se auttoi minua parantamaan yhtä ja toista tapaani. Opin paljon siitä, miten miehen ja vaimon tulee käsitellä asioita, ja varsinkin listoista, joissa kerrottiin, miten kannattaa ja miten ei kannata toimia. Olen varma, että jokaisessa perheessä kannattaisi kuunnella näitä ohjelmia.

Nainen Intiasta, Tamil Nadu

Women In Koraput Kuva Erkki Salo

Uskoin ennen moniin jumaliin. Kun sairastuin, turvauduin noituuteen ja mustaan magiaan. Uhrasin vuohen ja kukon, mutta en parantunut, vaan tilani paheni. Sitten eräs tuttu nainen kertoi bhilinkielisistä kristillisistä radio-ohjelmista, joiden kautta saisin apua. Päätin kokeilla. Yllätyin suuresti. Rukoilin Jeesusta, kuten ohjelmassa kehotettiin. Paranin ja sain rauhan. Vähitellen ymmärsin enemmän evankeliumia ja päätin seurata Jeesusta. Ohjelmien kautta saan vahvistusta uskolleni. Olen kertonut ohjelmista monille naisille.

Nainen Intiasta

Women In Koraput Kuva Erkki Salo

Taustamme mieheni kanssa on toisen uskonnon piirissä. Viljelemme maata ja meillä on yksi tytär. Löysin Toivoa naisille -ohjelmat näin. Minulla oli kovia vatsakipuja. Kävin monien lääkäreiden luona, mutta diagnoosia ei osattu tehdä. Kävin myös poppamiesten luona. Kaikkeen meni paljon rahaa ihan turhaan enkä saanut rauhaa. Sitten joku näki surkean tilani ja sanoi, että monet ovat saaneet siunausta Toivoa naisille -ohjelmasta. En omistanut radiota, mutta lainasin naapurilta. Kuuluvuus oli vähän huono, mutta kuulin selkeästi, että minua kehotettiin avaamaan sydämeni ovi Herralle, joka kolkuttaa. Polvistuin ja rukoilin Jeesusta elämääni. Tapahtui ihme, sillä viikossa vatsakipu parantui. Olen todistanut Herrasta monille ja moni on tullut uskoon. Tiedän, että jos en olisi kuullut radio-ohjelmasta, en olisi saanut tietää Jeesuksesta.

Nainen Intiasta

Women In Koraput Kuva Erkki Salo

Kouluttamattomana oli vaikea huolehtia perheestä. Masennuin ja aloin juoda. Humalassa olin väkivaltainen kotona. Lopulta päätin tehdä itsemurhan. Kaadoin kerosiinia päälleni ja sytytin itseni tuleen. Naapurit kuitenkin pelastivat minut. Vähän sen jälkeen meillä kävi kristitty evankelista ja antoi meille radion. Hän myös asetti siihen TWR:n kristillisten ohjelmien taajuuden. Niin kuulimme Toivoa naisille -ohjelman, jossa juuri silloin puhuttiin alkoholismista vapautumisesta. Aloimme kuunnella säännöllisesti. Pian ymmärsin, että olen syntinen ja tein parannuksen. Aloin uskoa Jeesukseen ja nyt myös vaimoni uskoo.

Mies Intiasta, Gujaratista

Women In Koraput Kuva Erkki Salo
Back To Top