skip to Main Content
Peggy Banksin Opetus: Kerro Tarinasi Toivosta

Peggy Banksin opetus: Kerro tarinasi toivosta

Matkustin Thaimaahan vuonna 2005.  Siellä näin julmuuksia, joita tapahtuu niille nuorille tytöille, jotka on myyty seksiorjiksi. Tunsin Jumalan kysyvän: “Mitä teet tälle ongelmalle, jonka olet nähnyt?”

Suren edelleen niiden naisten ja tyttöjen kohtaloa, joiden elämä on murskautunut tämän maailman pahuuden tähden. Yksi näistä pahuuden ilmenemismuodoista on seksiperäinen ihmiskauppa. Samalla olen iloinen, että olen kansainvälisen Toivoa naisille -työn johtaja. Jumala on kutsunut minut kertomaan eri puolilla maailmaa oleville kärsiville naisille toivosta, jonka voi löytää uskomalla Jeesukseen.

Thaimaan-matka oli käänteentekevä elämässäni. Sen jälkeen olen oppinut paljon monilta naisilta, jotka ovat olleet mentoreitani, työnohjaajiani ja jopa hengellisiä äitejäni. Olen myös halunnut tukea toisia niin kuin minua on tuettu. Yksi mentoreistani on tohtori Buakab, jonka tapasin Thaimaan-matkallani. Vuonna 2005 hän oli johtanut Thaimaan Toivoa naisille -työtä kuusi vuotta ja johtaa sitä edelleen.

Jokainen tarina koskettaa

Joskus saatamme ajatella, että vaaditaan erityistä koulutusta tai dramaattinen elämäntarina, jotta voisimme olla mukana välittämässä Jumalan rakkautta kärsiville naisille. Jumala kuitenkin kutsuu meitä vain kertomaan oman tarinamme hänen avustaan elämässämme sanoin ja teoin. Jumala on koskettanut jokaista kristittyä naista ainutlaatuisella ja persoonallisella tarinalla toivosta.

Kun kerromme oman tarinamme todellisella ja luonnollisella tavalla, Jumalan rakkaus johtaa kärsivät naiset Pelastajan luokse.

Median voima

Yksi monista asioista, joista pidän Toivoa naisille -työssä, on TWR:n tapa tavoittaa ihmisiä median avulla. Toivoa naisille -radio-ohjelmia voidaan kuunnella siellä, minne lähetystyöntekijät eivät ole tervetulleita. Ohjelmat ylittävät muitakin kuin vain maantieteellisiä rajoja. Ne tavoittavat naisia, jotka ovat piilossa pimeissä, yksinäisissä ja eristetyissä paikoissa.

Vaikka emme voi tavata heitä henkilökohtaisesti, voimme olla mukana tuomassa Jeesuksen valoa heille rukoilemalla Toivoa naisille -rukouskalenterin avulla. Jumala myös lähettää elämäämme naisia, joista voimme pitää huolta ja joille voimme kertoa oman tarinamme.

Rukouksen mahdollisuus

Olemmeko valmiita käyttämään aikaamme rukoukseen sellaisten epäoikeudenmukaisten asioiden puolesta kuten ihmiskauppa? Sitä on vaikea edes ajatella, mutta se varmasti murtaa Jumalan sydämen. Kun rukoilemme, koemme enemmän ja enemmän Jumalan rakkautta toivottomia ja kärsiviä kohtaan.

Voimme rukoilla yhdessä ympäri maailmaa olevien esirukoilijoiden kanssa heidän puolestaan, jotka eivät pysty puolustamaan itseään. Kun teemme tämän, vastaamme Jumalan kutsuun “parantaa ne, joilla on murtunut mieli, julistaa vangituille vapautusta ja kahlituille kahleitten kirpoamista.” (Jes. 61:1b)

Lähde: Hannah’s Heartbeat VOL 19 nro 2

Back To Top