skip to Main Content
Peggy Banksin Opetus: Turva Ja Kilpi

Peggy Banksin opetus: Turva ja kilpi

”Sinä olet minun turvani ja kilpeni, sinun sanaasi minä panen toivoni.” Ps. 119:114

Olen miettinyt ylläolevaa jaetta pitkään. On lohduttavaa, että Jumala on turvani ja kilpeni. Jae on myös käännetty näin: ”Olet hiljainen turvapaikkani; sinun sanasi uudistaa minut.”

Pidän ajatuksesta, että Jumala on hiljainen turvapaikkani. Muistan ne kerrat, jolloin olen osallistunut retriitteihin. Hiljaisuudessa vietetty aika tuntui niin hyvältä, että olisin toivonut retriitin jatkuvan pitempään. Haluaisin viettää enemmän aikaa hiljaisuudessa Herran kanssa.

Miten sinä löydät turvapaikan elämän vaikeuksien keskellä? Onko sinulla mahdollisuus vetäytyä ajoittain hiljaisuuteen?

Sana kosketti

Löysin Jeesuksen, kun ystäväni kutsui minut kirkkoon. Muistan, kuinka pastorin puheen aihe oli  Psalmin 46 jae 2: ”Jumala on turvamme ja linnamme, auttajamme hädän hetkellä.”  Tiesin, että tarvitsin Jumalan apua. Elämässäni oli erittäin suuria vaikeuksia, sillä elin väkivaltaisessa suhteessa. Annoin elämäni Jeesukselle sinä päivänä kirkossa. Elämäni muuttui. Minun ei tarvinnut enää piiloutua häpeään tai pelkoon. Löysin turvapaikan hänen suojakilpensä alla.

Vapaaksi häpeästä

Monet naiset eri puolilla maailmaa häpeävät sitä, että heitä ei ole koskaan lähetetty kouluun. Monet vaikenevat häpeissään köyhyyden, sairauksien, sodan, seksuaalisen hyväksikäytön tai perheväkivallan vuoksi. Naiset haluavat suojautua isiensä tai aviomiestensä hyväksikäytöltä. Etsimme paikkoja ja ihmisiä, jotka suojelevat ja auttavat meitä. Toivon sydämestäni, että naiset eri puolilla maailmaa saisivat tietää, että heillä on turvapaikka, kilpi Jeesuksessa. Hänen sanansa on turvapaikka, josta voi löytää toivon.

Toivoa naisille -työ tarjoaa eri puolilla maailmaa eläville naisille turvapaikan, toivon Jeesuksessa. Toivoa naisille -ohjelmat välittävät radion ja muiden medioiden välityksellä sanoman Jumalasta, joka rakastaa ja arvostaa jokaista luotuaan.

Haluatko liittyä tavoittamaan lisää naisia ja tyttöjä toivon sanomalla? Haluatko auttaa jokaista kuulemaan turvapaikasta, jonka voi löytää Jeesuksessa?

Back To Top